KANZI® - THE POWER OF GREAT TASTE

Wij noemen onze KANZI®-appels ook wel ‘natuurlijke zonnepaneeltjes’. Ze geven je een energieboost als gezond tussendoortje, op elk moment van de dag. En nu dus ook in de kwark! KANZI® heeft een unieke friszoete smaak, sappig vruchtvlees en een knapperig schil. Pure verwennerij!

GEBOREN VERLEIDER

KANZI® is een geboren verleider. Zijn verfijnde smaak en glanzend, helderrode uiterlijk zijn onweerstaanbaar. Een stevige bite uit het tintelfris, sappig vruchtvlees en je bent voorgoed verkocht. KANZI® is ideaal als appel uit het vuistje, maar ook heerlijk in een knapperige salade of in een fruitdessert. Proef de zoetfrisse smaak en geniet van de krokant sappige bite van KANZI®-appel.

VERBORGEN SCHAT

De naam KANZI® betekent in het Afrikaans ‘verborgen schat’. Die naam past perfect bij deze bijzondere kruising tussen Gala en Braeburn.

Want KANZI®:

  • Zit boordevol vitaminen A, C en E voor een beter immuunsysteem
  • Barst van de mineralen voor een goed werkend stofwisselingssysteem
  • Bevat veel koolhydraten voor de nodige energie
  • Verbetert de stoelgang door de vele vezels
  • Stilt de honger
  • Lest de dorst

Bevat slechts 60 calorieën

VAN BLOEM TOT VRUCHT

De helderrode KANZI® met zijn karakteristieke friszoete smaak groeit in speciaal geselecteerde boomgaarden. De zorg en aandacht die KANZI® van bloesem tot aan pluk krijgt, maakt van hem een uitzonderlijke en unieke appel. Wist je dat KANZI®-appels 150 dagen nodig hebben om van een klein bloesempje uit te groeien tot de mooie vrucht waar jij een hap van kunt nemen? En dat onze telers de KANZI®-appels met de hand plukken?

Appels en peren bewaren in de fruitschaal?

Liever niet! In de koelkast blijven ze het langst vers. Maar voor de echte versheid kun je het fruit het best zo snel mogelijk opeten

KANZI® IN DE KWARK

De KANZI®-appels die we gebruiken voor de KANZI® Kwark, worden onder andere geteeld door fruitteler Vernooij. Eind september en begin oktober hebben zij alle appels geoogst, zodat jij nu kunt smullen van de heerlijke KANZI® Kwark met appel of met appel+kaneel. Heb jij de kwark al geproefd?